Nieuwe bloemsoorten FlowerCollector.

20-10-2023

We hebben onze FlowerCollector doorontwikkeld en deze robotoplossing is inmiddels geschikt voor het automatisch opvangen en in emmers plaatsen van een grote variatie aan bloemsoorten en (gemengde) boeketten! 

Door het schaarser worden van goede arbeidskrachten is er in de snijbloemenindustrie een groeiende behoefte om arbeidsintensieve taken te automatiseren. Het toepassen van industriële robots kan hierbij uitkomst bieden. Robots zijn flexibel inzetbaar voor repeterende taken, ze zijn imuun voor ziektes, leveren stabiele kwaliteit en hebben het vermogen om 24/7 door te werken.

DERO GROEP NEWS SamenwerkingBercomex 02

Daarom hebben wij in 2019 de eerste FlowerCollector ontwikkeld, waarbij een robot bossen tulpen aan het einde van een lijn automatisch in emmers plaatst. Afgelopen jaren hebben we de FlowerCollector doorontwikkeld, zodat deze naast tulpen nu ook geschikt is voor bijvoorbeeld rozen, chrysanten, trosanjers, gipskruid, alstroemeria en vele andere bloemsoorten. Daarnaast kan de FlowerCollector ook gemengde boeketten verwerken. Zo kan deze robotoplossing afgestemd worden op de behoefte van de gebruiker.

De FlowerCollector is een gepatenteerde oplossing.

'Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denk in oplossingen en niet in problemen...'

// M. Visser - Visser Kaashandel //

Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

OVER ONS

Our information.

DERO GROEP
Luzernestraat 77 
2153 GM Nieuw Vennep

0252 622 500
info@dero-groep.nl

KvK 280 95 060

Klik hier voor de contactinformatie van al onze vestigingen.

Your question.

Our products.