FlowerBucket in Box.

08-04-2022

Als aanvulling op de FlowerCollector hebben we de FlowerBucket in Box ontworpen. Deze machine plaatst emmers met bossen bloemen automatisch in dozen. Hierdoor kan er bespaard worden op arbeid en is bijvoorbeeld een langere draaitijd en constantere productstroom mogelijk.

De FlowerBucket in Box is gebaseerd op onze doosopzet- en inpakcel. Net als bij deze machine wordt bij de FlowerBucket in Box het doos opzetten en inpakken gecombineerd in één cel. Met een robot worden plano’s gepakt en uitgevouwen tot er 3 dozen staan. Vervolgens pakt de robot drie emmers met bloemen en plaatst deze in de dozen. De aanvoer van plano’s en uitvoer van gevulde dozen gebeurt aan dezelfde zijde en er kunnen zowel links- als rechts gevouwen dozen verwerkt worden.

De FlowerBucket in Box komt in een verwerkingslijn direct na de FlowerCollector, die de bossen bloemen geheel automatisch in emmers plaatst. Deze twee machines vullen elkaar dus perfect aan!

'Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denk in oplossingen en niet in problemen...'

// M. Visser - Visser Kaashandel //

Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

OVER ONS

Our information.

DERO GROEP
Luzernestraat 77 
2153 GM Nieuw Vennep

0252 622 500
info@dero-groep.nl

KvK 280 95 060

Klik hier voor de contactinformatie van al onze vestigingen.

Your question.

Our products.