Broodontstapelaar.

23-04-2020

Er is hard gewerkt aan het ontwikkelen van een nieuw type broodontstapelaar. Een broodontstapelaar zorgt ervoor dat losse sneetjes brood van hele gesneden broden worden gepakt om ze vervolgens aan een sandwichlijn toe te voeren, waar ze worden belegd en gesneden. 

We hebben een prototype gebouwd om duurtesten te kunnen gaan doen. Dit prototype is een 2-baans uitvoering, wat wil zeggen dat hij steeds twee sneetjes brood naast elkaar aflevert. De machine is zo ontworpen dat hij ook als 4- of als 6-baans variant gebouwd kan worden. 

Het grote verschil van onze ontwikkeling ten opzichte van bestaande machines is dat onze machine om kan gaan met “slappe sneetjes” en met brood waarbij de vezels van de sneetjes in elkaar haken. Het geheim van deze machine zit in een principe waar we patent op hebben.

'Ze zijn in staat om van iets wat wij (de klant) ingewikkeld vinden een simpele klant specifieke oplossing te maken. Ze denk in oplossingen en niet in problemen...'

// M. Visser - Visser Kaashandel //

Our drive.

Als er iets is waar wij openlijk trots op zijn is het onze drive. We houden ervan om ons vast te bijten in uitdagingen en pas weer los te laten als het is gelukt.

OVER ONS

Our information.

DERO GROEP
Luzernestraat 77 
2153 GM Nieuw Vennep

0252 622 500
info@dero-groep.nl

KvK 280 95 060

Klik hier voor de contactinformatie van al onze vestigingen.

Your question.

Our products.