Afstuderen bij DERO-GROEP

xxx

Sjoerd Eisma

Het begon als afstudeeropdracht; het ontwerpen van een kaas-plastificeermachine. Inmiddels werk ik nu bijna 6 jaar voor DERO Groep en staan er zo'n 10 stuks van deze machine verspreid over heel Europa.

LEES VERDER

Robert Jan Samson

Mijn naam is Robert Jan Samsom, 23 jaar, en ik kom uit Wilnis. Na mijn opleiding MBO (niveau 4) mechatronica heb ik HBO Elektrotechniek gestudeerd aan de Hogeschool in Rotterdam. In 2013 heb ik mijn afstudeerstage voor het MBO gedaan bij de DERO GROEP.

LEES VERDER

'Deze uitdaging hebben ze destijds tot een afstudeeropdracht gemaakt.'

Roelof Rusticus

Mijn naam is Roelof Rusticus. Voor de opleiding HBO Werktuigbouwkunde heb ik in 2018 mijn afstuderen gedaan bij de DERO GROEP in Joure. Het afstuderen bij DERO GROEP is mij goed bevallen. Ik heb de tijd en het budget gekregen voor het uitwerken van mijn ideeën. Ideaal hierbij is dat DERO GROEP alle machines in huis heeft voor het realiseren van de benodigde testopstellingen.

LEES VERDER

Pieter Vletter

Mijn naam is Pieter Vletter, ik heb mijn opleiding industriële automatisering gevolgd aan de Hogeschool in Utrecht. Tijdens mijn afstudeeropdracht stond het aanleveren van ontwerpdocumentatie voor de besturing en veiligheid van de Edammerkaas-behandelingslijn centraal. Een ander belangrijk item was het aantonen of de vastgestelde productiecapaciteit en functionaliteit met behulp van de samengestelde robots wel of niet te behalen was.

LEES VERDER

'Vanaf de eerste dag werd ik gelijk opgenomen in het projectteam, dat werkte erg fijn.'

Mike de Haan

LMijn naam is Mike de Haan. Na mijn MBO opleiding fijnmechanische techniek aan het ROC heb ik aan de Hogeschool in Utrecht HBO werktuigbouwkunde (Product Design Engineering) gestudeerd. Tijdens mijn afstudeerperiode bij de DERO GROEP heb ik gewerkt aan het ontwerp van een (plank)grijper en een pick/putpoint.

LEES VERDER