Venez travailler chez nous !

La passion de l'innovation et de la robotique ! 

Les candidats sérieux sont cordialement invités à envoyer leur lettre de motivation. Cliquez sur le lien ci-dessous pour télécharger le fichier PDF de candidature du Groupe DERO.

Les candidats doivent maîtriser la langue néerlandaise

Prière de s'abstenir de toute prospection sur la base des offres d'emploi ci-dessous.

PLC (en robot-) programmeur

In deze allround functie ben je verantwoordelijk voor het programmeren, opstarten, inbedrijfstellen en optimaliseren van projecten (robots en alle andere aanwezige randapparatuur).

Projectleider

In deze allround functie ben je verantwoordelijk voor de realisatie van verkochte machines en projecten. Daarnaast geef je leiding aan een project specifiek projectteam en werk je nauw samen met afdelingsmanagers en de directie. Tijdens montage en inbedrijfstellen ben je veel op locatie bij de klant.

Elektrotechnisch monteur

In deze allround functie ben je verantwoordelijk voor het elektrotechnisch opbouwen en aansluiten van machines/installaties, het bouwen van panelen, bekabelen, aansluiten en testen in de werkplaats en bij de klant. Dit kunnen installaties zijn met of zonder robot(s). Tijdens assemblage en opbouw/voorbereiding ben je werkzaam in de werkplaats; voor de montage en het inbedrijfstellen van de installatie ben je werkzaam bij de klant