DERO, ELTEN en BOSGRAAF bundelen hun krachten

(Zuivelzicht)

DERO Holding uit Nieuw Vennep is eigenaar geworden van de Bosgraaf Group uit Joure. De overname van dit Friese bedrijf dat gespecialiseerd is in systemen voor kaasbedrijven past perfect in de strategie van de DERO Groep, meldt directeur MaroDedel. "Wij willen onze relaties een compleet pakket bieden op het gebied van robotics, kaasbehandeling, -handling en -verwerking. Om op deze onderdelen het gewenste specialisme te kunnen bieden, hebben wij omvang nodig."

DERO Holding is het moederbedrijf van DERO, ELTEN en DG SERVICE. Met de overname van BOSGRAAF is de beoogde verbreding van de productportfolio en de benodigde uitbreiding van de diverse afdelingen bereikt. "BOSGRAAF is geen onbekende partij voor ons. We kennen elkaar reeds jaren en hebben elkaars ontwikkelingen altijd op de voet gevolgd. Om onze slagkracht te vergroten werken we sinds enige tijd al intensief samen aan bepaalde projecten en ontwikkelingen. Bosgraaf is een bedrijf met veel kennis en ervaring", aldus Dedel.

Na de overname tellen de bedrijven gezamenlijk ruim 70 medewerkers. Alle medewerkers blijven bij het bedrijf betrokken en zullen blijven werken vanuit de drie verschillende vestigingen in Barneveld, Joure en Nieuw Vennep.

© DERO Group Nieuw Vennep